Basisbezoek Baldonnel, Ierland, 20 oktober 2016

Panoravia heeft voor oktober van dit jaar toch nog een heel gaaf bezoek weten te organiseren. Op donderdag 20 oktober 2016 (in de herfstvakantie) is Panoravia de hele middag welkom op de enige basis van de Ierse luchtmacht (Irish Air Corps), genaamd Baldonnel. Op Baldonnel is de gehele vloot van de Ierse luchtmacht gebaseerd. De vloot van de Irish Air Corps bestaat uit de volgende typen kisten: PC-9M, CN-235, AW.139, EC.135, Learjet 45, FR-172 en de Defender. Ook de Ierse Garda Air Support Unit is hier gevestigd vliegend met de EC.135 en AS.355. Deze toestellen zie je amper op het vaste land van Europa. Dit bezoek biedt dus een unieke kans aan jullie.
We gaan de verschillende squadrons bezoeken en hebben fototoestemming om de aanwezige kisten te kunnen fotograferen.
Daarnaast gaan we ook het op Baldonnel gevestigde museum bezoeken. Hier staan een 15-tal kisten die in het verleden bij de Ierse luchtmacht gevlogen hebben waaronder de Alouette 3, SF-260, Magister en Vampire om er maar een paar te noemen. Dit museum is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek en kan alleen na toestemming worden bezocht.
Wil je mee naar dit unieke bezoek in Ierland en wil je de hele Ierse luchtmacht in 1 middag compleet hebben, ga dan mee en geef je zo snel mogelijk op.
Met Ryanair kun je op dit moment voor nog geen €40,- vanaf Eindhoven naar Dublin vliegen. Baldonnel ligt vlak buiten Dublin en is dus makkelijk te bereiken. Wij rekenen als CC op jullie aanmeldingen.

Reacties zijn gesloten.