Basisbezoek Beauvechain, 10 mei 2016

Op dinsdag 10 mei kunnen wij met een aantal Panoravia leden deelnemen aan het GRAS basisbezoek aan de Belgische vliegbasis Beauvechain.

Beauvechain is een basis welke jullie ongetwijfeld wel kennen. Hier staat de Belgische SF-260 vloot. Verder vind je er nog enkele Alpha Jets in onderhoud en wordt het veld ook vaak bezocht door de Ajets van Cazaux. Daarnaast staan er sinds een paar jaar ook A-109BA’s, en natuurlijk bezoeken we deze ook. Sinds twee jaar staan er ook de NH-90TTH’s van de Belgische luchtmacht. Inmiddels zijn alle van deze groene varianten afgeleverd naar Beauvechain en zo vaak zie je deze mooie helis nu ook weer niet buiten België. Met een beetje geluk pak je ook nog een grijs exemplaar van Koksijde mee welke hier in groot onderhoud staan.

 Tenslotte slaan we uiteraard het museum niet over, welke zeker de moeite waard is. Kortom dit bezoek is ideaal, en het veld weet precies wat onze wensen zijn, wat garant staat voor een maximale score en een enorme flexibiliteit. Het bezoek zal onder voorbehoud van 10:00 tot 15:00 uur duren met een lunch tussen de middag in de mess, welke voor eigen kosten is.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres, maar wel uiterlijk voor 1 maart 2015.

Reacties zijn gesloten.