Basisbezoek HMS Sultan (RNAS Gosport), 23 juli 2014

Voor de week in Engeland (22 tot en met 25 juli 2014) hebben we voor de Panoravialeden weer een nieuw en exclusief bezoek georganiseerd.
Op woensdag 23 juli 2014 zijn wij in de ochtend welkom op de Engelse Royal Navy basis HMS Sultan, ook wel genoemd RNAS Gosport. Op Gosport is de Royal Naval Air Engineering and Survival School (RNAESS) gevestigd. Ook is Gosport een opslagveld van de Royal Navy. Op dit veld staan een dikke vijftig helis waarvan het overgrote deel Sea Kings zijn, maar ook een flink aantal Wessexen.

Zoals jullie kunnen lezen in de andere berichten op deze site of in de agenda, zijn we in de middag van de 23e juli welkom op AAC Arborfield. Beide locaties zijn heel goed te combineren. Het bezoek aan HMS Sultan is reeds het vierde bezoek in deze week van juli. Waarschijnlijk komt daar nog andere bezoeken bij.

Wil je mee naar het bezoek aan HMS Sultan, geef je dan uiterlijk 1 juni 2014 op via de bekende weg. We hanteren voor de deelname nog steeds het principe van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Reacties zijn gesloten.