Basisbezoek Holzdorf, 26 mei 2014

Op uitnodiging van de GRAS kunnen wij op maandag 26 mei 2014 deelnemen aan een basisbezoek aan de Duitse vliegbasis Holzdorf.
Voor de personen die van plan te zijn af te reizen naar de ILA 2014 in Berlijn in het weekend van 24 en 25 mei is dit bezoek ideaal te combineren. Holzdorf ligt ongeveer op een kleine 100 kilometer van Berlijn. Op
dit ex NVA veld staat sinds enige tij. HSG 64 welke vliegt met de CH-53G/GE/GS.
Deze imposante helikopters zien we de laatste tijd steeds minder vooral nu Rheine Bentlage zo goed als gesloten is. Daarnaast staan er een nog enkele UH-1D’s, welke
over niet al te lange tijd ook verleden tijd zijn binnen de HEER en Luftwaffe.
Op Holzdorf staan ook een paar leuke kisten preserved zoals daar zijn een MiG-21, Mi-24 en UH-1D, ook deze zullen we allemaal bezoeken.
Om het feestje helemaal compleet te maken zullen diverse GAF/HEER toestellen vanaf Holzdorf voorvliegen tbv de ILA, denk hierbij o.a. aan een aantal EF-2000’s en Tornado’s. Dit is geen garantie maar uitgaande van het verleden zal het ook deze keer weer zo zijn.
Deze zullen dan ook weer tijdens ons bezoek huiswaarts keren.
Kortom een perfecte combinatie van de ILA en een bezoek aan Holzdorf waar je anders waarschijnlijk niet snel weer zult komen.

Uiteraard mag er gefotografeerd worden tijdens dit bezoek.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan uiterlijk op voor 5 mei a.s via het bekende adres.

Reacties zijn gesloten.