Basisbezoek Hyeres

Onze samenwerking met de GRAS heeft ons weer een heel leuk bezoek opgeleverd. Op 27 mei 2013 kunnen wij met enkele leden deelnemen aan het GRAS bezoek op de Franse marinebasis Hyeres.

Hier staan zo goed als alle types van de Franse Marine en sinds het sluiten van de basis Nimes-Garons staan hier ook enkele Xingu’s en Atlantiques op TDY.

Natuurlijk is fotograferen geen enkel probleem en bezoeken in het verleden leerde dat alles hier mogelijk was en ze zeer gastvrij waren. Daarnaast is het in mei al lekker mooi weer daar en dat maakt fotograferen weer ideaal. De datum van dit bezoek is dus maandag 27 mei 2013. Dat wil zeggen dat dit bezoek ideaal te combineren is met de show op Salon de Provence welke op zondag de 26e mei wordt gehouden en op een klein uurtje van Hyeres ligt. Dit jaar heeft de show op Salon als thema: 60 jaar Patrouille de France.

De GRAS is bezig om op vrijdag 24 mei 2013 een bezoek te regelen op de Franse Army basis Le Luc welke ook vlak in de buurt ligt en het combineren nog interessanter maakt. Het bezoek aan Le Luc bevindt zich momenteel in de afhandelingfase.

Wellicht denken velen van jullie dat Zuid Frankrijk een behoorlijk stuk van huis is. Echter is het tegenwoordig heel goed te bevliegen met Ryanair op Marseille of op Nice.

Wil je mee naar het bezoek aan Hyeres geef je dan snel op via het bekende adres.

Reacties zijn gesloten.