Basisbezoek Vliegbasis Volkel, 13 april 2016

Op woensdag 13 april 2016 kan Panoravia met een klein aantal personen deelnemen aan een door de SGV georganiseerd basisbezoek op de vliegbasis Volkel. Op die dag zullen alle F-16 ’s die op Volkel staan en zijn uitgefaseerd of die op de nominatie staan om te worden verkocht, in het Safaripark van Volkel worden opgesteld voor een fotomoment.  Voor Panoravialeden geldt de onderstaande aanmeldregeling.
Wil je mee naar dit bezoek geef je dan uiterlijk 15 maart 2016 op via het bekende adres. Houdt er wel rekening mee dat deze dag midden in de oefening Frisian Flag in Leeuwarden valt. Deze info is misschien niet onbelangrijk voor mensen die schaars in de verlofdagen zitten en keuzes moeten maken.
Aanmeldingen voor dit bezoek moeten de volgende gegevens bevatten:
Achternaam
Tussenvoegsels
Voornamen voluit
Roepnaam
Straatnaam en Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Geboortedatum
Geboorteplaats
Nationaliteit
Paspoort / ID kaart
Paspoort / ID kaart nummer
Mailadres
Indien deze gegevens niet of niet volledig worden aangeleverd wordt de aanmelding niet in behandeling genomen en loot je niet mee. Zorg er dus voor dat alle gegevens volledig met je aanmelding meekomen.
Omdat wij verwachten dat veel mensen zich voor de happening op Volkel gaan aanmelden hebben wij besloten dat deelname aan dit fotomoment op basis van loting zal geschieden. Je hoort dus kort na 15 maart of je tot de gelukkigen behoort.
Je kunt je verder nog steeds aanmelden voor het basisbezoek aan Beauvechain op 10 mei 2016. Voor het bezoek aan ons eigen De Kooy op 17 mei 2016 zijn nog slechts een paar plekken beschikbaar. De twijfelaars moeten nu echt heel snel zijn. Aanmelden voor het bezoek aan Wittmund is niet meer mogelijk. Dat bezoek is volledig volgeboekt. Aanmelden is alleen mogelijk indien je je contributie voor 2016 hebt voldaan.

Reacties zijn gesloten.