Basisbezoeken Panoravia 2013

De contactencommissie van Panoravia is alweer drukdoende om voor 2013 bezoeken te regelen voor jullie.

Het eerste bezoek is dan ook alweer binnen. Het duurt nog even maar op 30 oktober 2013 kunnen we met een beperkt aantal leden deelnemen aan een tour langs alle hangaars op RAF Cosford. Zoals jullie ongetwijfeld zullen weten staan op dit opleidingsveld bergen Jaguars, Jet Provosten, Gazelles, Tornado’s en Sea Kings. Deze tour gaat langs alle hangaars en je mag ook overal fotograferen. Verder is natuurlijk nog het RAF museum op dit vliegveld gevestigd met vele (unieke) kisten. Wil je mee naar dit bezoek geef je dan op via het bekende adres.

Voor 2014 hebben wij reeds de toezegging om en bezoek aan RAF Shawbury te mogen brengen. Helaas was dat in 2013 niet meer mogelijk omdat alle tours daar reeds volgeboekt waren.

Daarnaast willen wij jullie informeren over de velden waar wij zullen proberen een bezoek te organiseren. Als jullie zelf nog suggesties hebben horen wij dat graag.

Hieronder een opsomming van de velden die wij reeds hebben of nog zullen gaan benaderen. Dit zijn dus nog geen toezeggingen, maar de velden die wij gaan benaderen. Uiteraard staat deelname slechts open voor de mensen die hun contributie voor 2013 hebben voldaan (of dat nog zullen gaan doen).

Met vriendelijke groeten,
namens de contactencommissie
Rene Liebe, Ronny Jansen

Frankrijk:
- Chateaudun (eventueel weer in combinatie met Creil).
- Nancy/St. Dizier

Duitsland:
Neuburg
Manching
Landsberg
Kaufbeuren

Deze vier in de week voorafgaand aan de open dag in Zeltweg
Fassberg (THR 10)
Buchel
Nordholz
Wunstorf
Buckeburg
Wiesbaden
Rheine Bentlage

Engeland:
Cosford
Shawbury

Denemarken:
Skrydstrup
Aalborg

Deze 2 rond de open dag op Karup.

Reacties zijn gesloten.