Basisbezoeken RAF Waddington en RAF Lakenheath

We hebben er als contactencommissie enige moeite voor moeten doen, maar wij kunnen met enige trots jullie weer twee hele bijzondere bezoeken aanbieden.

Op maandag 28 oktober 2013 zijn wij als Panoravia welkom op RAF Waddington voor een basisbezoek aldaar. Over de exacte tijden van dit bezoek zullen jullie nog geïnformeerd worden. Op deze maandag zullen wij de squadrons van deze grote RAF basis bezoeken. Fotograferen is geen probleem mits we ons aan de regels houden. We zullen worden rondgeleid door een piloot van het 8e sqn.

In dezelfde week zijn wij op donderdagmiddag 31 oktober 2013 van 13.00 uur tot 16.30 uur met 15 personen welkom op RAF Lakenheath. Deze basis behoeft geen introductie bij jullie. We zullen deze middag een basetour hebben. Hoe het exacte bezoek er precies uit gaat zien is op dit moment nog niet bekend.

Zoals jullie reeds weten hebben wij op dinsdag 29 oktober een basetour op RAF Mildenhall. Een perfecte week dus om Engeland te bezoeken.

Wil je mee naar deze bezoeken, geef je dan uiterlijk 1 augustus 2013 op via het bekende adres. Wees er wel snel bij want vol is vol!!

De contactencommissie van Panoravia

 

 

Reacties zijn gesloten.