Spottersdag Gilze Rijen ivm open dagen KLu, donderdag 19 juni 2014

De spottersdag op Gilze Rijen in verband met de open dagen van de Koninklijke Luchtmacht zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 19 juni 2014. Panoravia kan aan deze spotttersdag met maximaal 25 personen deelnemen.
De informatie over deze spottersdag staat hieronder vermeld.
Wil je deelnemen aan de spottersdag op Gilze Rijen op 19 juni 2014, geef je dan uiterlijk 20 mei 2014 op via het bekende adres. Panoravia zal daarna zorgen dat de aanmeldingen op tijd bij het “GRAS open dagen team” binnen zullen zijn.
We hanteren voor de deelname nog steeds het principe van wie het eerst komt, het eerst maalt.
Uitnodiging spottersdag, vliegbasis Gilze-Rijen, donderdag 19 juni 2014
Op 20 en 21 juni 2014 is het Defensie Helikopter Commando van Vliegbasis Gilze-Rijen de
gastheer van de Luchtmachtdagen 2014. De dag voorafgaand aan de Luchtmachtdagen, donderdag 19 juni, vind traditioneel een spotters dag plaats die dit jaar door GRAS (in goede samenwerking met de luchtmacht) zal worden georganiseerd. Deze dag komen de meeste vliegtuigen en helikopters binnen voor de static- en vliegshow en zullen enkele demoteams nog eenmaal hun show beoefenen. Voor een actueel overzicht van toestellen die verwacht worden verwijzen we je naar de sectie Open Dagen op onze website www.gras-spotters.nl. De (voormalige) Langenbergseweg wordt al vanaf donderdag 19 juni afgesloten voor alle verkeer,
dus is de spotters plaats aan de baankop 28 niet of moeilijk te bereiken. Een reden te meer om relaxed vanaf de basis te spotten / fotograferen!
De dag begint om 08.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. Let wel dat er tussentijds géén mogelijkheid is het vliegveld te betreden dan wel te verlaten! Mogelijk gaan we dit keer buiten de basis parkeren, dus houdt rekening met betaald parkeren, meer info volgt t.z.t. Op de basis wordt er een apart spotters vak langs baan 28 gemaakt, vanwaar er goed op de baan te fotograferen is.
Daarnaast wordt er op deze locatie ook een fototribune geplaatst en is derhalve het gebruik van trapjes niet toegestaan! Er worden tevens toiletten geplaatst en er is een catering kraam open voor ons (kosten voor eigen rekening).
Deze dag zal een kleine bijdrage van (minimaal) 5,00 euro per persoon gevraagd worden, welke ter plaatse contant voldaan dient te worden. De opbrengst van deze spotters dag zal geheel ten goede komen aan de lokale stichting TESS, die o.a. kinderen met het syndroom van down helpt door behandeling met dolfijn therapie. Meer info op www.stichtingtess.nl. Alle beschikbare plaatsen worden evenredig verdeeld over de Nederlandse spotterverenigingen.
Meld je slechts via één vereniging aan! Liefhebbers die zich via meerdere verenigingen
aanmelden, zullen gelijk worden uitgesloten van deelname. We doen ons uiterste best om iedereen te plaatsen, wat aanmelden via meer dan één vereniging totaal overbodig maakt en ons werklast bespaart. Indien er toch meer aanmeldingen dan plaatsen zijn zal er worden geloot. Opgeven betekent deelnemen! Er zal extra worden gelet op personen die niet komen opdagen of zich op het allerlaatste afmelden met dubieuze redenen. We delen deze gegevens namelijk met andere verenigingen dus grote kans dat deze personen bij een volgende gelegenheid worden geweigerd!
Opgeven voor deze spotters dag kan tot uiterlijk 31 mei.
Begin juni krijgen alle deelnemers per e-mail een bevestiging met meer informatie.
Tot ziens op 19, 20 of 21 juni!
Met vriendelijke groet,
GRAS Open Dagen Team
Verder kun je je nog steeds opgeven voor de bezoeken aan:

GAF Büchel op dinsdag 29 april 2014.

BAF Beauvechain op maandag 5 mei 2014,

GAF Holzdorf, op maandag 26 mei 2014,

FAF Mont de Marsan op vrijdag 13 juni 2014.

RAF Shawbury op dinsdag 22 juli 2014 (dit is de dinsdag na de show op Farnborough en de dinsdag voor de show op Yeovilton).

HMS Sultan (Gosport) op woensdag 23 juli 2014 in de ochtend.

AAC Arborfield, op woensdag 23 juli 2014 in de middag.

RAF Northolt, op donderdag 24 juli 2014.

RDAF Skrydstrup op vrijdag 22 augustus 2014 (dit is de dag voor de open dag op Laage, dus mooi te combineren).

BAF Melsbroek, op dinsdag 2 september 2014.

Voor de bezoeken aan Büchel zijn nog 3 plaatsen beschikbaar, voor Skrydstrup nog 6. Ook Mont de Marsan en RAF Shawbury zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Wil je dus nog mee wacht dan niet langer en meldt je snel aan.

 

Reacties zijn gesloten.