Spottersdag ivm de Tigermeet op Schleswig Jagel

Panoravia heeft een aanbieding van Schleswig gekregen om met minimaal 20 personen deel te nemen aan de spottersdag op Schleswig Jagel in verband met de Tigermeet aldaar. Dit betreft de spottersdag op maandag 23 juni 2014.

Aanmelden voor dit bezoek is niet meer mogelijk.Dit betekent dat we minimaal 20 aanmeldingen moeten hebben, maar dan zijn we ook verzekerd van een plek. De spottersdag op 23 juni is populair bij de spotters omdat deze dag na de open dag op Karup plaatsvindt en bovendien de andere spottersdag op Schleswig (19 juni dus) gelijktijdig plaatsvindt met de spottersdag op Gilze ivm de open dagen aldaar. Wil je dus mee naar deze spottersdag op 23 juni en verzekerd zijn van een plek, meldt je dan tot uiterlijk zondag 9 maart 2014 om 20.00 uur aan.  In verband met de vele aanvragen voor deze dag is haast geboden, vandaar de korte aanmeldtermijn.

De kosten bedragen 30,– per persoon. Dit bedrag moet je voldoen aan Panoravia, waarna wij het geld in een keer doorstorten naar Schleswig. Zonder betaling vervalt je plek. Het vervoer naar Schleswig dient een ieder zelf te regelen.

Aanmelden voor deze spottersdag is niet meer mogelijk.

Reacties zijn gesloten.