Spottersmiddag Gilze Rijen, 7 september 2016

Hallo allemaal,
Het Panoravia basisbezoek aan De Kooy op 8 september gaat NIET door. In de plaats daarvan heeft de DHC (Dutch Helicopter Command) nu een spottersmiddag georganiseerd op de vliegbasis Gilze Rijen. Die spottersmiddag zal plaatsvinden op 7 september en duren van 12.00 uur tot 17.00 uur.
De GRAS zal deze middag samen met de DHC organiseren en dan tevens haar 30 jarig bestaan vieren. Wij kunnen met een flink aantal deelnemers aan deze spottersmiddag deelnemen. De vorige edities van de mede door de GRAS georganiseerde spottersmiddagen op Gilze waren zeer goed te noemen waarbij de GRAS er samen met de luchtmacht voor zorgde dat er een aantal leuke visitors kwamen op Gilze en er ook een flink aantal (deels buitenlandse) kisten en helicopters voorbij kwamen voor een fly-past.
Wil je dus mee naar deze erg leuke spottersmiddag, geef je dan zsm op. De sluitingsdatum voor de aanmeldingen is voor Panoravia op 20 augustus.
Je kunt je ook nog steeds opgeven voor het Panoravia basisbezoek aan Wunstorf op 4 oktober. Zoals jullie weten staan op Wunstorf de nieuwe A400’s van de Duitse Luftwaffe. Daarvan is er onlangs wederom een afgeleverd. Er moeten er dit jaar nog een aantal meer volgen. Fotograferen is geen probleem. Wil je dus ook mee naar Wunstorf, wacht dan niet langer en geef je op.

Reacties zijn gesloten.